joi, 20 ianuarie 2011

Eris o planeta a zeilor & Nibru !

Adevarata cauza a schimbarilor de clima, activarii vulcanilor, intensificarii activitatii seismice etc., o reprezinta apropierea de sistemul nostru solar a planetei Eris, denumita intermediar 2003-UB-313 si cunoscuta in Antichitate sub mai multe denumiri: Nibiru, Marduk, Nemesis, Hericolubus, Planeta Zeilor, planeta Imparatiei, planeta Crucii, planeta Rosie etc.
A primit denumirea oficiala de Eris in urma hotararii Uniunii Astronomice Internationale de la Praga, din august 2006.Un scurt istoric al primelor contacte (recente) cu ea:

- a fost observata la data de 21 octombrie 2003, cu un telescop Oschin de 1,22 m, de pe Muntele Palomar (California);
-a fost descoperit de Michael E. Brown, Chad Frujililo, David L. Rabinovitz, de la California Institute of Technology, la 5 ianuarie 2005, dupa fotografiile luate la data de mai sus.
- observatiile ulterioare publicate in octombrie 2005, au aratat ca poseda un satelit denumit Dysnomia (Gabriel).






Apropierea periodica (3.600 de ani) a planetei Eris/Nibiru de Pamant genereaza si numeroase modificari ale climei, una fiind incalzirea globala cu consecinta ei fireasca - topirea ghetarilor. Pe scurt, ilustrarea acestui proces in timpul ultimelor doua treceri ale planetei Zeilor printre Marte si Jupiter, locul maxim al apropierii de Pamant:

1) Acum 7.200 de ani, in timpul cataclismului cunoscut sub termenul de "potopul" lui Noe:"Schimbari bruste de temperatura... furtuni violente... avalanse de ape provenite din Antarctica... au iesit din «inchisoarea lor de gheata»... dr.
John T. Hollin de la Universitatea Maine considera ca, periodic, din calota glaciara a Antarcticii se desprind bucati uriase, care creeaza o maree uriasa" (Zecharia Sitchin, A Douasprezecea Planeta, Ed. Aldopress, Bucuresti).

2) Acum 3.600 de ani, in timpul Exodului evreilor din Egipt: "La mijlocul mileniului al doilea I. Ch., Pamantul a suferit... mari cataclisme. Un corp ceresc, recent patruns in sistemul solar - o noua cometa -, s-a apropiat foarte mult de Pamant... disparitia ulterioara a stratului glaciar" (Immanuel Velikovsky, Ciocnirea lumilor, Ed. Lucman, Bucuresti).

3) Situatia prezenta (29/30 decembrie 2006): Agentiile de presa din intreaga lume au relatat faptul ca o platforma de gheata de aproximativ 66 km patrati (cam 15 km lungime si 5 km latime) s-a detasat de insula Ellesmere (in apropierea Groenlandei), in Oceanul Atlantic, datorita incalzirii globale, iar calota glaciara continua sa se rupa.
Incalzirea globala se va accentua tinand cont de faptul ca eris nu atrecut sici macar de Pluto. Apropierea maxima de Pamant se estimeaza a fi inregistrata in perioada 2010-2012.

Fenomene provocate de intratea planetei eris in sistemul nostru solar: Incalzirea globala si crestera activitati vulcanice a avut loc pe toate planetele sistemului solar: au loc si la nivelul altor planete din sistemul nostru solar, cauza fiind aceeasi: Eris/Nibiru.

Exemple relatate in ultima perioada de timp:
1) Luna Triton a lui Neptun se incalzeste (BBC Science & Technology News, 25 iulie 1999).
2) Pluto se incalzeste foarte rapid (Massachusetts Institute of Technology News, 9 octombrie 2002).
3) Cresterea activitati vulcanice pe satelitul Io, a lui Jupiter (Icarus Astronomy, noiembrie 2002).
4) Marte se incalzeste (ABC News, 7 decembrie 2002).
5) Incalzirea lui Saturn (28 ianuarie 2007, www.interstars.net): Cercetatorii de la UCLA (University of California, Los Angeles)
Sunt doar o parte din fenomenele relatate de cercetatori si astronomi.

Profesorul Alan Aylward de la UCLA considera necesara reexaminarea ipotezelor de baza referitoare la atmosfera planetara si determinarea cauzei incalzirii observate.
Tot el a semnalat un proces asemanator si la nivelul planetei Marte, concluzionand: "Studiind ce se petrece in alte atmosfere, vom afla indicii despre viitorul Terrei".

Pe Internet (Google) la Nibiru exista 586.000 de trimiteri, la UB 313 exista 1.130.000 de trimiteri, la Eris exista 3.970.000 de trimiteri. Un scurt film (4-5 minute) despre cele de mai sus poate fi vazut la: Leweb2zero.tv nibiru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu